Shtetet nga I kryejm shërbimet funerale dhe transportimin e kufomave

Transport i Kufomave nga Franca

Në bashkëpunim me institucionet fetare në Francë, ne bëjm transportimin e kufomave nga e gjithë Franca sinqerisht dhe saktë në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Malin e Zi, Luginën e Preshevës dhe vende të tuera. 

Ju këshillojmë, përgatisim dokumentacionit dhe bëjmë realizimin e transportit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejtë.

Nga Gjermania, Zvicra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera (rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën) – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta.

Transport i kufomave per ne atdhe

Transport i kufomave per ne Kosove

Falë eksperiencës sonë shumë vjeqare dhe përvojës, ne kujdesemi për të gjitha kërkesat, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme. Dëshironi të plotësoni dëshirën e fundit të të dashurit tuaj që të varroset në vendin e tij?Ju nuk jeni të sigurt se cilat rregulla ligjore duhet të respektohen dhe kërkoni partnerë me përvojë për organizimin dhe transportin e kufomës në Kosovë? Ne jemi gjithmonë aty për ju dhe sigurohemi që kthimi të zbatohet lehtësisht dhe në kohën e duhur.

Transport i kufomave per ne Shqiperi

Falë eksperiencës sonë shumë vjeqare dhe përvojës, ne kujdesemi për të gjitha kërkesat, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme. Si një shërbim profesional i transportit të kufomës, ne i kushtojmë rëndësi të madhe përputhjes me vlerat e ndryshme kulturore dhe fetare. Ndër të tjera, shërbimet tona përfshijnë organizimin e pastrimit të kufomave dhe lutjeve rituale.Besoni përvojës dhe kompetencës tonë shumëvjeqare. Ne kujdesemi për mbajtjen e zakoneve tradicionaleDëshironi të dini se cilat dokumente janë të nevojshme për transportin e trupit në Shqipëri? Cili lloj transporti është opsioni më i mirë dhe cilat janë shpenzimet e transportit me makinë apo aeroplan?

Transport i kufomave per ne Mal te Zi

Falë eksperiencës sonë shumë vjeqare dhe përvojës, ne kujdesemi për të gjitha kërkesat, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme. Riatdhesimi i personave të vdekur nga gjitha anët e Europes për në Mal të Zi kërkon permbajte në rregullat ndërkombëtare. Këto përfshijnë dokumente të ndryshme të tilla si një certifikatë vdekjeje ndërkombëtare ose pasaportë e të vdekurit, arkivoli i duhur, etj. Keni nevojë për ndihmë? Ekipi ynë ka shumë përvojë dhe është gjithmonë në dispozicionin tuaj.Riatdhesimi i të vdekurve nga gjithë Europa për në Mal të Zi Me dëshirë marrim të gjitha procedurat administrative, kështu që transportit i të vdekurit pa pengesa të arrij në Malin e Zi. Ne ju këshillojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse mbi opsionet e transportit dhe kostot e transportit. Natyrisht, i kushtojmë vëmendje zakoneve kulturore dhe fetare.

Transport i kufomave per ne Maqedoni

Falë eksperiencës sonë shumë vjeqare dhe përvojës, ne kujdesemi për të gjitha kërkesat, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme. Falë rrjetit tonë në gjithë Europen, ne jemi shoqëruesi juaj kompetent dhe partneri konfidencial në kohë të vështira. Një familjar vdes në Europe dhe vorrimi duhet të zhvillohet në Maqedoni? Cilat dokumente janë të nevojshme për transportimin e trupit në Maqedoni? Cilat formalitete duhet të respektohen? Sa do të kushtojë transferimi i të ndjerit? Na kontaktoni – ne jemi në dispozicionin tuaj me ndihmë dhe këshilla në çdo kohë.Këshilla dhe zbatimi i ndërgjegjshëmNe jemi të njohur me të gjitha udhëzimet ndërkombëtare, si dhe me rregullat specifike për vendin dhe kujdesin profesional për organizimin dhe ekzekutimin e plotë të transportit.

Transport i kufomave per ne Luginën e Preshevës

Falë eksperiencës sonë shumë vjeqare dhe përvojës, ne kujdesemi për të gjitha kërkesat, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme. Për vite me radhë bashkëpunojmë me institucione fetare nga mbarë Europa dhe mbështesim riatdhesimin e personave të vdekur nga gjitha shtetet e Europes për në Luginën e Preshevës. Ju mund të mbështeteni në profesionalizmin dhe kompetencën tonë në ditët e vështira zie. Ne marrim përsipër gjithë organizimin e transportit dhe jemi gjithmonë në anën tuaj si një partner i besueshëm.A keni ndonjë pyetje në lidhje me transportin e kufomës në vendin tuaj të origjinës – ne ju përgjigjemi me dëshir.Dëshironi të dini sa kushton transporti i kufomës për në luginën e Preshevës? Cila mënyrë e transporti është e mundur dhe me kosto sa më të lira? Cilat dokumente janë të nevojshme për transportin e kufomës për në luginën e Preshevës

Forma u dërgua me sukses!

Do ju kontaktojmë së shpejti!
Faleminderit që zgjodhët Transportin e Kufomave Atdheu!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.