RAST VDEKJE - SI DUHET VEPRONI?

Keni një humbje në Familje – çfarë mund të bëni?

NE JU KËSHILLOJM SI TË VEPRONI MË MIRË

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal i Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Lugina e Preshevës etj. Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit. Përkundër trishtimit, një transport i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin kohor.

Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla. Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, informoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes. Ne ju këshillojmë se cilat dokumente ju duhet të përgatiteni për transportimin e kufomave jashtë vendit.

Forma u dërgua me sukses!

Do ju kontaktojmë së shpejti!
Faleminderit që zgjodhët Transportin e Kufomave Atdheu!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.