Keni Rast Vdekje?

Pranoni ngushllimet tona! Jemi këtu për të ju ndihmuar. Transport i kufomash - Atdheu. Transport i Kufomave nga Europa për në atdhe. Organizimi dhe transporti i të ndjerit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejta nga Gjermania, Zvicrra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda,Suedia apo vende të tjera - rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën - Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta.

Transport i kufomave

Atdheu – Transport Kufomash. Transport i Kufomave nga Europa për në atdhe. Ju këshillojmë, përgatisim dokumentacionit dhe bëjmë realizimin e transportit me ndjeshmëri, shpejtsi dhe kosto të drejtë

Ne bëjmë transport Kufomash nga Gjermania, Zvicra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera (rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën) – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta.

Transport rrugor i kufomave

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma

Transport ajror i kufomave

Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan

Dokumentet

Kujdesemi për procedurat administrative.

Katalogu i Arkivoleve

Ne gjithashtu ofrojmë edhe arkivole sipas porosisë.

Transporti i kufomave Atdheu

Ju ofron  transport modern dhe çmim të arsyeshëm. Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur në Atdhe.

Play Video

Rast vdekje? Si duhet vepruar?

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal i Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Lugina e Preshevës etj.

Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.

Llojet e transportit te kufomes

Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur në atdhe.

Ne ndihmojmë – transport modern dhe me çmim të arsyeshëm
Kthimi i personave të vdekur nga jashtë në vendin e tyre mund të jetë mjaft i kushtueshëm. Ekzistojnë disa faktorë dhe kërkesa të veçanta që duhet të përmbushen gjatë transferimit për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.. Përveç kësaj, mënyra të ndryshme të transportit janë në dispozicion – me makinë ose me avion. Ne planifikojmë dhe llogarisim saktësisht se cili nga mënyrat e transportit është zgjedhja optimale. Ne kurrë nuk i humbim dëshirat tuaja personale.

Shtetet nga i kryejmë shërbimet funerale dhe transportimin e kufomave

Forma u dërgua me sukses!

Do ju kontaktojmë së shpejti!
Faleminderit që zgjodhët Transportin e Kufomave Atdheu!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.