Ablauf

NE JEMI ATY PËR JU – GJITHÇKA VETËM ME NE

Si vijon rrjedha e një funerali dhe transportimi i kufomës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

Një anëtar i familjes ju ka vdekur? Ju shprehim ngushllimet tona, na kontaktoni.
Me telefon, me shkrim ose në një bisedë personale ? ne jemi me përvojën tonë nga momentet e para në krah dhe ju shpjegojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse tërë procesin e transferimit të kufomës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

Ne jemi aty për ju - gjithçka vetëm me ne

Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.

Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme ? certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.

Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.

Forma u dërgua me sukses!

Do ju kontaktojmë së shpejti!
Faleminderit që zgjodhët Transportin e Kufomave Atdheu!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.