Dokumente

Dokumentet e nevojshme për transport trupor jashtë vendit

Kemi nderin të marrim procedurat administrative për ju dhe të kujdesemi për të gjitha dokumentet.

Në lidhje me transportin e trupit në vendin e origjinës, bëhen pyetje të shpeshta.

Sa kushton riatdhesimi i të ndjerit

Cila është mënyra e duhur e transportit

Çfarë dokumentash kam nevojë për transportimin e trupit

A ka subvencione specifike që duhet të plotësohen

Kemi nderin të ju përgjigjemi këtyre dhe pyetjeve të tjera ? ne jemi në dispozicion me telefon ose personalisht çdo ditë dhe natë 24 Orë.

Forma u dërgua me sukses!

Do ju kontaktojmë së shpejti!
Faleminderit që zgjodhët Transportin e Kufomave Atdheu!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.